IT proff...? 22.03 - 28.03

 


IT proff...? 22.03 - 28.03




Klassikaline kõrgkoolidiplom

...annab laiaulatusliku hariduse ja sügava arusaama teatud valdkonnast ning on tõestus sellele, et te olete edukalt lõpetanud kõrgkooli programmi. Klassikaline kõrgkooli diplom sobib neile, kes soovivad spetsialiseeruda kindlale valdkonnale või kui soovite mingis valdkonnas teha karjääri, mis nõuab kõrgharidust. Samuti, kui on soov oma teadmisi hiljem laiendada, võib kõrgkoolidiplom olla kasulik. Kuigi on oluline märkida, et kuigi diplom võib aidata teil IT-sektori tööturul silma paista, on tööandjatele sageli olulisem teie praktilised oskused, mis määravad teie edu.



Rakendus-/kutsekõrgkoolidiplom

Õppimine rakenduskõrghariduses on praktilisem kui traditsioonilises ülikoolis, mis võib mõnele inimesele rohkem sobida. Rakenduskõrgharidus pakub palju karjäärivõimalusi ning rõhutab praktilisi oskusi, mida saab kohe tööturul kasutada. IT-sektoris ei mängi diplomid olulist rolli, kuid nagu varem mainitud, aitab see silma paista teiste seast.  Kuigi rakenduskõrghariduse paber sobiks süsteemi administraatoritele, mis näitaks seda, et oskused on peamiselt praktiliselt omandatud.



Erialased kutsetunnistused

Pideva tehnoloogia arenguga on pidev õppimine ning enda arendamine tarvis. Erialased kutsetunnistused aitavad inimestel omandada konkreetseid oskuste kogumeid. Need on eriti kasulikud inimestele, kes töökohal tunnevad puudust ühest või kahest konkreetsest oskusest, või kui tööandjad otsivad kindlate oskustega töötajaid. Tänapäeval on erialased kutsetunnistused hästi kättesaadavad ja sageli väga taskukohased või isegi tasuta. Kursused on tihti saadaval veebis, mis võimaldab neid läbida omas tempos





Kasutatud allikad: 
https://wiki.itcollege.ee/index.php/E-ITSPEA_8:_IT_proff...%3F
https://www.rakenduskorgharidus.ee/



  














Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Noppeid IT ajaloost 02.02 - 09.02

Arpanetist Facebookini: Interneti kujunemislugu 09.02 - 16.02